Nytt från sponsorhuset

Hjälp Värnamo Fibromyalgiförening när du ändå ska renovera eller köpa heminredning!
Ska familjen renovera eller köpa ny inredning för hemmet? Via länken hittar ni massor med bra inredningsbutiker. Exempelvis Royal Design, Lagerhouse, Indiska och Soffadirekt. Ska du renovera finns Bygghemma och Byggmax som två exempel! Du får alltid en rabatt tillbaka när du går via Sponsorhuset – inget blir dyrare för dig. Tack för ditt stöd:
http://www.sponsorhuset.se/varnamofibro/huvudkategori/hem-hushall/underkategori/42

Eller så kan du kolla in de 520 butiker som är ansutna. Går du via sponsorhuset koster det inte extra för dig, men föreningen får ett bidrag. Läs mer här http://www.sponsorhuset.se/varnamofibro/

Ordförande har ordet… :)

En vänlig själ undrade vad SV står för. Jag måste erkänna att även om jag skäms för att vara ”hemmablind” så blev jag glad för det betyder ju att ni läser vårat medlemsblad. SV är vår stöttepelare – Studieförbundet Vuxenskolan på Storgatan 55 B i Värnamo. Det ligger nere vid Gästgivaregården precis jämte polishuset.
Nu hoppas jag att många kommer och går en liten kort vända den 19 september med oss i Apladalen, vill man inte gå så räcker det att man kommer dit och pratar lite och tar en fika med mig. :)
Jag har beställt en underbart, klar och vacker höstdag utan blåst, vi får väl se om vädergudarna är på min sida.

Väl mött – Helena

Hösten 2015

Hej Alla fibrovänner!

Nu är september här och höstens aktiviteter drar så sakteligen igång.

Badet på sjukhuset är igång redan och det finns några platser kvar om man vill vara med och njuta av det varma vattnet och de mjuka rörelserna. Vid intresse kontakta Monica 070-3390665.

Lördagen den 19 september samlas vi i Apladalen framför scenen kl 13:00. Vi kommer att prova på Geocaching och kommer att gå en liten vända i Apladalen. Man går med så länge man orkar. Sen kommer vi att fika på SV för de som vill.

Den 24 oktober kommer vi vara på SV ha lite 7-års kalas med kaffe och tilltugg, när ni ändå är ute och kollar på friveckolördagen. Vi kommer vara där mellan 11 och 14. Kom som du är och prata bort en stund.

Någon gång i november kommer vi ha en föreläsning om hur maten vi äter påverkar vår hälsa. Föreläsare är Ylva Larsson som är kostrådgivare och massageterapeut. Vill ni veta mer om henne så kolla på www.ylvamasserar.se!
Mer info om tid och plats kommer senare.

Vi avslutar hösten med en grötfest den 3 december 18:00 på nedre Vråen. Det blir gröt och skinkmacka, kaffe och lite underhållning. Har vi tur så kommer till och med tomten!

Ha en trevlig höst och vi hoppas att vi ses!

Therese & Helena