Hösten är här…..

och tyvärr känner många av oss av vädret.
Ni har säkert undrat var vi tagit vägen och det förstår jag men det finns rätt bra förklaringar, tycker jag åtminstone. :)
Vissa i styrelsen har kraschat rätt illa, bland annat jag. Ni som känner mig vet att jag har försökt jobba heltid men inte klarat det så sjukbidrag sökte jag. Naturligtvis fick jag avslag som alla andra men det betyder ju också att då blir jag av med sjukpenningen så nu sitter jag riktigt i hissen! Nu har jag att välja på att jobba heltid eller skriva in mig på arbetsförmedlingen trots att jag har en fast tjänst på 100% och jobbar 75%.
Är det någon där ute som vill anställa mig på 25% för att göra ingenting, helst sitta i ett mörkt hörn…..?
För efter 75% på mitt ordinarie jobb så orkar jag inget mer…

Men det är inte bara mörker och elände….
Josefine i styrelsen har nu nedkommit med en liten son. Vi alla gratulerar så mycket!

Vi skulle ju åkt till IKEA nu i september men jag var lite sen med att boka in oss och vågade inte riktigt bara chansa på att vi skulle få plats så jag har enväldigt och diktatoriskt bestämt att vi skjuter upp IKEA utflykten till i Vår.

Hoppas nu att alla ni där ute i mörkret får en hyfsat smärtfri period och kan krypa upp i soffan med lite tända ljus och en bra bok. Kramar från Helena

Anhöriggruppen

PGA av lågt deltagarantal blev bangolfen inställd. Nästa aktivitet som anhöriggruppen har bestämt är Boule 11 november. Vill du vara med kontakta Niclas niclas.tjader(a)varnamofibro.se

/Niclas