Hösten 2015

Hej Alla fibrovänner!

Nu är september här och höstens aktiviteter drar så sakteligen igång.

Badet på sjukhuset är igång redan och det finns några platser kvar om man vill vara med och njuta av det varma vattnet och de mjuka rörelserna. Vid intresse kontakta Monica 070-3390665.

Lördagen den 19 september samlas vi i Apladalen framför scenen kl 13:00. Vi kommer att prova på Geocaching och kommer att gå en liten vända i Apladalen. Man går med så länge man orkar. Sen kommer vi att fika på SV för de som vill.

Den 24 oktober kommer vi vara på SV ha lite 7-års kalas med kaffe och tilltugg, när ni ändå är ute och kollar på friveckolördagen. Vi kommer vara där mellan 11 och 14. Kom som du är och prata bort en stund.

Någon gång i november kommer vi ha en föreläsning om hur maten vi äter påverkar vår hälsa. Föreläsare är Ylva Larsson som är kostrådgivare och massageterapeut. Vill ni veta mer om henne så kolla på www.ylvamasserar.se!
Mer info om tid och plats kommer senare.

Vi avslutar hösten med en grötfest den 3 december 18:00 på nedre Vråen. Det blir gröt och skinkmacka, kaffe och lite underhållning. Har vi tur så kommer till och med tomten!

Ha en trevlig höst och vi hoppas att vi ses!

Therese & Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *