Nu mina vänner har jag roliga nyheter! :)

Söndagen den 22 nov, kl 11-13 träffas vi i SV´s lokaler och får höra på den fenomenala dietisten/hälsocoachen/inspiratören Ylva Larsson.

Hon kommer att prata om kostens betydelse/påverkan på våra kroppar. Alla ni som läser tidningen Fibromyalgi Nytt vet att det stått mycket om                        anti-inflammatorisk mat och jag vet att vissa redan provar på nypon och gurkmeja, men Ylva kan så mycket mer. Hon har precis gått en kurs till andningsinstruktör (medveten andning) och är utbildad massör. Det känns som om hon är klippt och skuren för oss med våra bekymmer.                                     Min förhoppning är nu att det kommer MÅÅÅÅNGA, så bokar vi henne till våren igen och kanske går och handlar (läsa innehållsdeklarationer) och               provar på att laga mat efter konstens alla regler.
OBS! Det kommer ett utskick om ca 1 vecka där det står hur man anmäler sig eller så ringer man helt enkelt mig innan den 15 nov.

Vi syns! / Helena 073 52 88 201

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *