Nu går det fort, fort, fort….. och snart är det JUL!!

Hej på Er alla!
Saknar ni oss? Vi saknar Er!!
Vi i styrelsen försöker hålla igång vår förening men ibland är det tungt. Vi dras ju alla med en sjukdom som ställer till det en hel del, både med kropp och knopp. Vi hade en resa inplanerad i höstas till IKEA-museet i Älmhult, men det var allt för få intresserade så vi fick helt enkelt ställa in.
Är det någon som har lite bra och roliga idéer på andra aktiviteter eller känner sig manad att komma med i styrelsen så bara hör av er.
Styrelsen består av ett gäng glada amatörer så ingen behöver tänka att det kan inte jag! Ingen av oss i styrelsen är proffs utan vi hjälps åt och har rätt skoj under tiden :)
Jag sitter här och hör vinden vina utanför och blir helt plötsligt sugen på glögg och lussekatter! Det måste betyda att advent och jul börjar närma sig.
Jag hoppas att alla ni kommer på adventsfikat vi har den 23 november, klockan 18:30 i SV´s lokal på Gästisplan i Värnamo.
Ring till mig innan den 14 november på 073 52 88 201 så lovar jag att det finns både lussekatter och pepparkakor, kanske till och med någon godbit från Alfreds Praliner eller skumtomtar.

Kram på Er i höstmörkret och kryp nu upp i soffan och tänd lite ljus så syns vi den 23 november.
-Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *